Premis i medalles d'arts escèniques i música

Premis

L'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música convoca anualment els següents premis, relacionats amb les arts escèniques i la música, destinats a reconèixer i recompensar la tasca de tota una trajectòria o vida professional, o a destacar noves aportacions excel·lents en el camp cultural o artístic:

  • Tres Premis Nacionals de Música.
  • Dos Premis Nacionals de Dansa.
  • Un Premi Nacional de Circ.
  • Dos Premis Nacionals de Teatre.
  • Un Premi Nacional de Teatre per a autors novells Calderón de la Barca.

L'historial actualitzat de les diferents personalitats i institucions que han aconseguit, des de l'any que se cita (teatre des del 1978; música des del 1980; autors novells des del 1984; balla des del 1988 i circ des del 1990), els diferents premis nacionals és el següent:

Altres premis nacionals anteriors al 1978, ordenats segons ordre alfabètic de cognoms:

Medalles

Medalles al mèrit en les Belles Arts:

Fins al 1995 el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport concedia anualment Medalles al mèrit en les Belles Arts, en les seves modalitats d'or i de plata, a aquelles persones o institucions que destaquen en els camps dramàtic, musical, coreogràfic, d'interpretació, etc. Les medalles d'argent deixen de concedir-se el 1995, i a partir del 1996 únicament es concedeixen medalles d'or.

Les relacions de guardonats en cada modalitat són les següents:

Concursos

© Ministerio de Cultura y Deporte

Logotipo W3C/WAI doble A (WCAG 1.0) Este documento es valido XHTML 1.0 Strict Este documento CSS es valido

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para dar una mejor experiencia de navegación. Si continúa navegando se considera que acepta nuestra política de cookies

  • Entendido