Presentació de l'Agència Espanyola de l'ISBN

Des del 23 de desembre del 2010, la Gestió de l'Agència Espanyola de l'ISBN ha passat a ser assumida per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, mentre que la titularitat de l'Agència continua sent exercida pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

D'aquesta manera es dóna compliment a la Resolució del 15 de juliol del 2010 de la Secretaria General Tècnica del Ministeri de Cultura, per la qual es publica el Conveni de col·laboració amb la Comunitat Autònoma de Catalunya i la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, per al desenvolupament a Espanya del sistema International Standard Book Number. (BOE de 3 d'agost del 2010).

Les bases de dades de llibres i editorials mostren els llibres publicats a Espanya per editorials espanyoles que utilitzen el codi ISBN com a identificador.

Per utilitzar l'ISBN com a identificador de productes editorials monogràfics poseu-vos en contacte amb l'Agència de l'ISBN:

Agència Espanyola de l'ISBN
C/ Santiago Rusiñol, 8 - planta 0
28040 Madrid
Adreça electrònica: agencia@agenciaisbn.es
Telèfon: 902 105 389
Pàgina web: http://agenciaisbn.es

© Ministerio de Cultura y Deporte

Logotipo W3C/WAI doble A (WCAG 1.0) Este documento es valido XHTML 1.0 Strict Este documento CSS es valido

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para dar una mejor experiencia de navegación. Si continúa navegando se considera que acepta nuestra política de cookies

  • Entendido