Ud. está aquí:
  1. Inici
  2. Cultura
  3. Áreas de Cultura
  4. Llibre
  5. Publicacions

Publicacions del Llibre, la Lectura i les Lletres

Accés a les publicacions oficials editades per la Secretaria d'Estat de Cultura en matèria de Llibre, Lectura i Lletres.Publicacions electròniques

Portada de la publicació

Anglo-Hispana. Cinco siglos de autores, editores y lectores [Cinc segles d'autors, editors i lectors]Catàleg de l'exposició celebrada a Old Hall, Lincolns In, Londres, el mes d'abril de 2007. Mostra el moviment incessant de motius literaris, imatges, autors, títols i llibres que es va establir entre Espanya i el Regne Unit durant cinc segles.

Portada de la publicació

Bibliografía española en imágenes. Doce siglos de libros españoles [Bibliografia espanyola en imatges. Dotze segles de llibres espanyols]Catàleg de l'exposició amb què el Ministeri de Cultura pretén donar a conéixer les peces fonamentals del ric patrimoni bibliogràfic espanyol.

Portada de la publicació

D(escribiendo) Miradas. La edad de plata vista por Alfonso [Descrivint mirades. L'edat de plata vista per Alfons]A través de l'Arxiu d'Alfons descobrim la història d'Espanya del primer terç del segle XX i el terme Edat de Plata cobra intensitat des de la fotografia.

Portada de la publicació

Informes sobre el Sector del Libro [Informes sobre el Sector del Llibre] Estudis monogràfics sobre aspectes i tendències del sector del llibre.

Portada de la publicació

Panorámica de la Edición Española de Libros 2009 [Panoràmica de l'Edició Espanyola de Llibres 2009] Analitza les publicacions editades pels agents editors espanyols que sol·liciten l'assignació de l'ISBN.

Portada de la publicació

Panorámica de la Edición Española de Libros 2010 [Panoràmica de l'Edició Espanyola de Llibres 2010] Analitza les publicacions editades pels agents editors espanyols que sol·liciten l'assignació de l'ISBN.

Portada de la publicació

Panorámica de la Edición Española de Libros 2011 [Panoràmica de l'Edició Espanyola de Llibres 2011] Analitza les publicacions editades pels agents editors espanyols que sol·liciten l'assignació de l'ISBN.

Portada de la publicació

Plan de Fomento de la Lectura. Balance 2004-2007 [Pla de Foment de la Lectura. Balanç 2004-2007] Recull dades rellevants, estadístiques i actuacions que s'han desenrotllat en estos anys, tant per entitats públiques com privades, per a garantir el bon funcionament d'este Pla.

Portada de la publicació

Una ventana al mundo [Una finestra al món]Publicació editada el 2006 amb motiu de la Fira del Llibre Infantil "Leer León", que reunix els títols més representatius de la Literatura Infantil i Juvenil, editats en els principals països del món, traduïts al castellà i llengües cooficials.

© Ministerio de Cultura y Deporte

Logotipo W3C/WAI doble A (WCAG 1.0) Este documento es valido XHTML 1.0 Strict Este documento CSS es valido

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para dar una mejor experiencia de navegación. Si continúa navegando se considera que acepta nuestra política de cookies

  • Entendido