Presentació de l'àrea de Promoció de l'Art

Direcció General de Belles Arts i Béns Culturals i d'Arxius i Biblioteques, a través de la Sotsdirecció General de Promoció de les Belles Arts, difon i promociona les arts plàstiques i visuals mitjançant exposicions, fires, cursos, premis, beques, ajuts i publicacions.

En aquestes pàgines, dirigides a artistes i interessats en la matèria, a més d'informació sobre la Sotsdirecció General, es mostra tot el relatiu a:

Exposicions

  • Calendari d'exposicions temporals. Inclou el llistat de totes les exposicions organitzades des de la Sotsdirecció General de Promoció de les Belles Arts i el calendari, que indica quan i on poden visitar-se, tant en el territori nacional com internacional.
  • Exposicions itinerants. Descriu els tràmits necessaris per sol·licitar una de les exposicions disponibles.
  • Base de dades d'exposicions. Permet la consulta de les exposicions, passades, presents i futures realitzades per aquesta sotsdirecció general.

Fires

Descripció de la participació del Ministeri a les fires ARCO i ESTAMPA, i en el Festival PHotoEspaña.

Fotografia

Inclou la Guia de recursos de la fotografia artística, el llistat d'exposicions d'aquest àmbit artístic i la informació sobre la participació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport a PHotoEspaña.

Premis

  • Premi Velázquez de les Arts Plàstiques: convocatòria, descripció i accés a fitxes de premiats des de la seua creació, el 2002.
  • Premi Nacional d'Arts Plàstiques: convocatòria, descripció i accés a fitxes de premiats des de la seua creació, el 1980.
  • Premi Nacional de Fotografia: convocatòria, descripció i accés a fitxes de premiats des de la seua creació, el 1994.

Activitats formatives

Informació sobre cursos, conferències i jornades organitzats per la Sotsdirecció General i dirigits a professionals i aficionats interessats en la gestió d'exposicions.

Subir